rolstoelparcours 'take me for a ride'

IMG 9591

Take me for a ride, een rolstoelparcours voor durvers

Wij bieden een rolstoelparcours aan dat je op een locatie naar keuze kan opstellen. Een unieke gelegenheid om als groep aan den lijve te ondervinden hoe het is om in een rolstoel te zitten. Ons doel? Meer openheid en begrip creëren voor mensen met een beperking.

We hebben een uitgebreid assortiment onderdelen waarmee je zelf een parcours samenstelt: onder andere verkeersborden, kegels, rolstoelen, vervormd voetpad, bruggetje en spoorvorming behoren tot het pakket. Heb je niet veel plaats? Dan is het ook mogelijk om slechts een deel van het parcours te huren. Je krijgt er ook een Weetjestank bij: een doos kaartjes met 20 weetjes vol info en tips over rolstoelen.

Het parcours met succes afgelegd? Dan ontvang je op het einde van de rit jouw rijbewijs met enkele duwtips. Handig voor wie rolstoelgebruikers begeleidt!

 

Hoeveel kost het?

Onze tarieven zijn afhankelijk van de ontleningstermijn en het (niet-)commercieel karakter van de ontlener:

Non-profit (Bijvoorbeeld vzw’s, socio-culturele organisaties, feitelijke verenigingen, academische instanties,…)

OntleningstermijnPrijs
dag50
weekend75
week150

Profit (commerciële bedrijven en instanties)

OntleningstermijnPrijs
dag100
weekend150
week300

Voor langere periodes kan je ons contacteren voor een offerte op maat.
Daarnaast vragen we een waarborg van 200 euro. Wanneer het materiaal volledig en vrij van schade wordt teruggebracht, betalen we de waarborg integraal terug op de rekening van herkomst.

Transporteren van het parcours

Belangrijk: ophalen op een nieuwe locatie!
Vervoer en laden/lossen zijn niet inbegrepen in de prijs. Je kan het parcours komen ophalen in de Tramstraat 69, 9052 Zwijnaarde. Op deze site kan je eenvoudig parkeren en is er de nodige ruimte om in alle comfort in te laden.
Zorg bij voorkeur voor een camionette met laadklep! De verschillende elementen van het parcours staan immers gesorteerd op handige, mobiele karren die je via een laadklep makkelijk kan in- en uitladen.

Beschik je zelf niet over het nodige vervoersmiddel? Vraag ons naar een transportofferte op maat. Hiervoor werken we samen met vrijwilligers of met een extern vervoersbedrijf.

word lid!

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven