rolstoelparcours 'take me for a ride'

IMG 9591

Take me for a ride, een rolstoelparcours voor durvers

Wij bieden een rolstoelparcours aan dat je op een locatie naar keuze kan opstellen. Een unieke gelegenheid om als groep aan den lijve te ondervinden hoe het is om in een rolstoel te zitten. Ons doel? Meer openheid en begrip creëren voor mensen met een beperking.

We hebben een uitgebreid assortiment onderdelen waarmee je zelf een parcours samenstelt: onder andere verkeersborden, kegels, rolstoelen, vervormd voetpad, bruggetje en spoorvorming behoren tot het pakket. Heb je niet veel plaats? Dan is het ook mogelijk om slechts een deel van het parcours te huren. Je krijgt er ook een Weetjestank bij: een doos kaartjes met 20 weetjes vol info en tips over rolstoelen.

Het parcours met succes afgelegd? Dan ontvang je op het einde van de rit jouw rijbewijs met enkele duwtips. Handig voor wie rolstoelgebruikers begeleidt!

Hoeveel kost het?

Je kan ons contacteren voor een offerte op maat.

Belangrijk: wij bieden geen vervoer aan, je kan het parcours komen ophalen op onze hoofdzetel in de Sint-Jansstraat 32-38, 1000 Brussel. Zorg voor een grote aanhangwagen of camionette!

Word lid!

Wat is jouw voordeel als lid van Dito?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Collage 02
Collage 01