inktvis

Schrijfles waar en wanneer het jou past? Jazeker! Je kiest zelf wanneer je de e-learningfilmpjes van Inktvis bekijkt, én je krijgt professionele begeleiding bij onze schrijfopdrachten! Beginner of gevorderde schrijver? Geen probleem, onze schrijfcoach past zich aan jouw niveau aan. Verwacht je aan inspirerende schrijfuitdagingen en zelfs schrijfwedstrijden!

Hoe werkt het?

Inktvis heeft twee soorten opdrachten: de Inktvis Schrijfopdrachten en de kortere Inktvis Tussendoortjes. Je mag ook aan meerdere opdrachten tegelijk deelnemen.

De Tussendoortjes van Inktvis zijn ideaal voor mensen die eens willen proeven van een Inktvis-opdracht. Mag het wat meer zijn? Zet dan je tanden in een echte Inktvis Schrijfopdracht!

 

Het schrijfplatform

Je kan de schrijfopdrachten van Inktvis op één platform vinden. Als je wil meedoen, krijg je een eigen account op het platform.

Daar kan je elke schrijfopdracht terugvinden. Je bekijkt het filmpje en de schrijftips, en kan op dezelfde plaats je schrijfsels uploaden. Je schrijfcoach geeft je rechtstreeks feedback op het platform.

 

Zin om mee te doen?

Vraag je account aan op het Inktvis-platform via het formulier in de link hieronder. We maken zo snel mogelijk een account voor je aan.

 

Inloggen op het Inktvis-platform?

Ben je al ingeschreven?

 

‘Inktvis’ is gerealiseerd in samenwerking met Creatief Schrijven vzw. Het project krijgt financiële steun van Solidaris, de Vlaamse Gemeenschap, P&V en Literatuur Vlaanderen.  

word lid!

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven