bouw mee aan een toegankelijkheidstool

Wanneer 10u - 12u, 20 Aug. 2024
Regio laat je stem horen

Jouw input is belangrijk

Samen met Stichting ‘Voorall’ (een Nederlandse belangenorganisatie voor mensen met een handicap) en ‘AFEdemy’ (een internationale organisatie dat digitale tools ontwerpt voor kwetsbare groepen) willen wij een internationale toolkit ontwerpen. Die toolkit gaan steden, gemeentes en belangenorganisaties in Europa kunnen gebruiken om openbare gebouwen en hun omgeving te testen op fysieke toegankelijkheid.

Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen. Om deze toolkit te kunnen ontwerpen, hebben wij jou nodig om een klankborgroep te vormen. In deze groep willen we jouw ervaringen en perspectieven verzamelen om onze toolkit zo gebruiksvriendelijk en volledig mogelijk te maken. Ben jij  een ervaringsdeskundige of worstel je met toegankelijkheid? Durf jij openlijk feedback geven op voorstellen? Deel op 20 augustus 2024 online jouw ideeën met ons. 

Samen versterken wij de maatschappij en jouw stem is essentieel voor het succes van dit project. We kijken ernaar uit om samen te werken aan een betere en toegankelijkere gemeenschap.

Praktische informatie

Wanneer? Dinsdag 20 augustus 2024 van 10 tot 12 uur

Waar? Online

Prijs? Gratis

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot 1 dag voor de activiteit. Vooraf inschrijven is verplicht.

Na inschrijving ontvang je een link.

T 02 515 19 30

M inschrijven@ditovzw.be

Wens je meer informatie?

Contacteer Leen Lambert:

E: Leen.lambert@ditovzw.be

T: 09 333 58 14

word lid!

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven