schrijven met inktvis

Schrijven Met Inktvis

Hoe werkt het?

Inktvis heeft twee soorten opdrachten: de Inktvis Schrijfopdrachten en de kortere Inktvis Tussendoortjes. Je mag ook aan meerdere opdrachten tegelijk deelnemen. Deelname is gratis!

Inktvis Tussendoortjes

De Tussendoortjes van Inktvis zijn ideaal voor mensen die eens willen proeven van een Inktvis-opdracht! Je hoeft je zelfs niet in te schrijven: je bekijkt de video en stuurt eenvoudigweg je schrijfsels door naar coach.inktvis@gmail.com met de vermelding ‘ik doe mee met + naam van de coach”.

Je krijgt binnen de 7 dagen feedback. Je vindt de Tussendoortjes op deze pagina en onze facebookpagina. En wie weet krijg je wel zin om mee te doen aan de andere schrijfopdrachten?

Tussendoortje 3: Zeswoordenverhaal met coach Marijke (nieuw!)

In dit Tussendoortje dagen we je uit om een verhaal in 6 woorden te schrijven. Coach Marijke geeft je een aantal tips en voorbeelden zodat je aan de slag kan.Meedoen? Stuur je werk rechtstreeks naar inktvis@ditovzw.be met de vermelding ‘ik doe mee met Marijke’. Je krijgt binnen de 7 dagen feedback.

Tussendoortje 2: "Ik droomde dat..." met coach Barbara

Schrijfcoach Barbara zorgt voor een tweede tussendoortje! Waarover heb jij vannacht gedroomd?

Meedoen? Stuur je werk rechtstreeks naar coach.inktvis@gmail.com met de vermelding ‘ik doe mee met Barbara’. Je krijgt binnen de 7 dagen feedback.

Tussendoortje 1: "Krantenpoëzie" met coach Evie

Maak kennis met Evie, de schrijfcoach van ons eerste Inktvis Tussendoortje!

Meedoen? Stuur je werk rechtstreeks naar coach.inktvis@gmail.com met de vermelding ‘ik doe mee met Evie’. Je krijgt binnen de 7 dagen feedback.

Inktvis Schrijfopdrachten

Zin om een grotere schrijfopdracht te doen? Bekijk de filmpjes hieronder. Heb je er eentje (of meer) gevonden waaraan je wil werken? Stuur dan een mailtje naar inktvis@ditovzw.be met de melding “ik doe mee met + de naam van de coach”.

Binnen de 7 dagen krijg je een mail van Inktvis met alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan én je krijgt meteen ook enkele leestips cadeau. Zodra je een persoonlijke mail ontvangt van je coach, start jouw coaching.

Schrijfopdracht 4: "Samen zijn" met coach Sascha

In de vierde schrijfopdracht van Inktvis pakken we het een beetje anders aan. Coach Sascha geeft je de keuze tussen 3 verschillende opdrachten. Laat de muziek spreken, ga woorden verzamelen bij je familie en vrienden of wriemel eens goed met je voeten in het gras. Laat die creativiteit maar stromen!

Meedoen? Stuur een mail naar inktvis@ditovzw.be met de boodschap: ‘ik doe mee met Sascha’.

Schrijfopdracht 3: "Muziek uit je jeugd" met coach Danielle

In de derde schrijfopdracht van Inktvis staan de zintuigen centraal. Roep samen met schrijfcoach Danielle aan de hand van muziek of een voorwerp je favoriete jeugdherinnering op.

Maak het gezellig, bekijk de e-learningvideo en laat je volledig gaan met deze nieuwe schrijfopdracht. Meedoen? Stuur een mail naar inktvis@ditovzw.be met de boodschap: ‘ik doe mee met Danielle’.

Schrijfopdracht 2: "De invloed van de ruimte" met coach Peter

Voor een tweede schrijfopdracht kan je voor je schrijfbegeleiding bij Peter* terecht. In de e-learningvideo hieronder geeft hij jou uitleg en enkele tips bij een nieuwe, bijzondere schrijfopdracht!

Nieuwsgierig? Schenk een tasje koffie in, ga even zitten en bekijk de schrijfopdracht. Wil je deelnemen? Stuur een mail naar inktvis@ditovzw.be met de boodschap: ‘ik doe mee met Peter’.

Schrijfopdracht 1: "Stel jezelf voor" met coach Barbara

Schrijfcoach Barbara* is ondertussen al een vaste waarde bij Inktvis. Heb je ook zin om mee te doen aan onze eerste schrijfopdracht met Barbara? Dat kan: mail naar inktvis@ditovzw.be met de melding ‘ik doe mee met Barbara’. Hieronder kan je de video bekijken.

Inktvis is een initiatief van Dito.

In samenwerking met Creatief Schrijven vzw. Met de steun van de Socialistische Mutualiteiten, de Vlaamse Gemeenschap, P&V en Literatuur Vlaanderen.

Word lid!

Wat is jouw voordeel als lid van Dito?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Collage 02
Collage 01