bevraging: 1000 eerste dagen van jouw baby

Datum van publicatie 2022-03-25
Regio antwerpen, limburg, nationaal, oost-vlaanderen, west-vlaanderen

De 1000 eerste dagen

De eerste 1000 dagen van een kind, vanaf de bevruchting tot de tweede verjaardag, zijn ontzettend belangrijk voor een goede ontwikkeling. Ook voor jou, als toekomstige ouder, is dit een kwetsbare periode. Er komen immers heel wat nieuwe zaken op je af en je hebt een heleboel vragen. Elke ouder wil het best voor zijn of haar kind en je gaat op zoek naar heel wat informatie. Je komt tijdens je zoektocht in contact met heel wat professionals.

De Vlaamse overheid wil investeren in een kwalitatieve opvolging tijdens de eerste 1000 dagen van jouw baby, want een kans op een goede start, krijg je maar 1 keer. Samen met (aanstaande) ouders en zorgaanbieders gaan ze daarom op zoek naar hoe we (aanstaande) ouders kunnen ondersteunen tijdens deze periode. Ook (aanstaande) ouders van kinderen met een handicap hebben een belangrijke stem hierin.

Laat je stem horen

Vul de onlinebevraging in en help toekomstige ouders. Geef jouw ongezouten mening over de ondersteuning die je kreeg en geef tips aan de overheid, zodat toekomstige ouders en hun baby de kansen krijgen die zij verdienen!

Word lid!

Wat is jouw voordeel als lid van Dito?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Collage 02
Collage 01