grappige verhalen van onze leden

In 2014 liep ik een fysieke beperking op door een ongeval op weg naar mijn werk. Ineens bestond mijn lichaam uit 1/3e robotonderdelen. Ik maakte de voorbije 8 jaar naast alle pijn en leed ook hilarische momenten mee.

Zo zat ik eens op kamp samen met een kookouder buiten in de zon. Wij genoten van de gezonde buitenlucht in de Italiaanse bergen. Die winterzon gaf me heel veel warmte. Ikzelf had mijn 2 beenprothesen aan. Mijn collega naast mij had geen beperking.

Op een gegeven moment kwam 1 van de monitoren voorbij. Ze sprak me aan en riep “Hannelore, je hebt je toch ingesmeerd he?”. Mijn collega antwoordde in mijn plaats: “Ja, met WD40”. De monitor keek ons vragend aan en wij lagen allebei in een deuk. De monitor wist namelijk niet dat WD40 een smeerolie is.

Hannelore Vens (Meigem)

word lid!

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven