grappige verhalen van onze leden

Ik was op vakantie met mijn zus, haar man en vier vrienden. Wij hadden onze eigen codetaal op de weg. Wanneer iemand naar het toilet moest, werd de andere auto verwittigd door 1 maal te claxonneren en kort de 4 pinkers te gebruiken. Ondertussen waren we al zonder problemen in Toscane (Italië) geraakt tot wij besloten om op een druk moment een pittoresk stadje te bezoeken…

We stonden in de file. Na een tijdje moest ik zeer dringend naar het toilet. Gelukkig was er een afrit dichtbij. Wij reden de snelweg af maar kwamen midden in een woonwijk terecht. Geen enkel openbaar toilet in de buurt te zien… Wij zetten de auto’s aan de kant en proberen ergens aan te bellen om toch nog een plaatsje te vinden om naar het toilet te kunnen gaan. Niets…

Bij het laatste huis waar we aanbelden, stonden de ramen open. Ik ben dat huis binnengegaan, heb het toilet gezocht en ben eindelijk naar het toilet kunnen gaan. Ondertussen kwam de eigenaar van dat huis thuis… Hij spreekt mijn schoonbroer en zus aan en zegt “alles in orde? Waar zijn jullie mee bezig?”. Mijn zus probeert in haar beste mix Italiaans-Engels uit te leggen waarom zij daar stonden. Ondertussen kom ik de badkamer uit en ga via de voordeur naar buiten. De man was helemaal de klus kwijt. Ik bleef maar “Grazie, Grazie” zeggen. Hij wist niet wat er gebeurde… Wij zijn dan maar snel vertrokken en doorgereden naar de stad.

Vanessa Bal

word lid!

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven