vorming ervarings-deskundigheid

Wanneer 13u - 16u, 5 Dec. 2023
Regio laat je stem horen

Dito zet geregeld de expertise van personen met een handicap in om te kunnen wegen op het beleid. Ook bij onze projecten en acties rond toegankelijkheid zijn ervaringsdeskundigen een sterke meerwaarde. Wil jij ook te weten komen wat een ervaringsdeskundige is en wat zijn/haar taak is? Of ben je al ervaringsdeskundige en wil je je vaardigheden verbeteren? Wil je je eigen ervaringen delen en ervaringsdeskundige worden? Is je antwoord ‘ja’ op één of meer van deze vragen? Kom dan zeker naar onze interactieve vorming ervaringsdeskundigheid!

Als ervaringsdeskundige breng je je eigen kennis en ervaring in en ga je in dialoog met de ervaringen van anderen om tot een gezamenlijke oplossing te komen. Kurt Lambert, ervaringsdeskundige bij het netwerk Licht en Liefde, geeft de nodige toelichting met veel ruimte voor vragen en casussen uit de praktijk. Na de vorming kan je jouw expertise onmiddellijk inzetten in een van onze projecten en/of acties rond toegankelijkheid.  Samen komen we tot een gedragen oplossing die de Dito-vertegenwoordigers meenemen naar de overlegtafels waar ze een zitje hebben.

Heb je vorig jaar deelgenomen aan de vorming ‘Ervaringsdeskundigheid’?

Ook dan ben je heel welkom! De vorming is voor iedereen toegankelijk en perfect mee te volgen! Brand in jou het vuur van verandering? Schrijf je snel in!

Praktische informatie

Wanneer? Dinsdag 5 december 2023 van 13 tot 16 uur.

Waar?  Webinar van bij jouw thuis of een locatie naar keuze.

Prijs? Gratis.

Inbegrepen? Webinar.

mobiliteit – eigen vervoer

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk van maandag 17 juli tot maandag 4 december 2023. Vooraf inschrijven is verplicht.

T 02 515 19 30

M inschrijven@ditovzw.be

word lid!

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven