Online valentijnfuif

Wanneer 14u, 8 Feb. 2022
Regio Oost-Vlaanderen

We starten het nieuwe jaar met de 10de (!) editie van de Valentijnsfuif. We hadden gehoopt om deze live te kunnen organiseren, maar gezien de huidige situatie zal het een digitale fuif worden. Zo kan iedereen volledig coronaproof een feestje bouwen in zijn/haar kot!

Nadat je je ingeschreven hebt, krijg je op maandag 7 februari een Zoomlink. Indien nodig kunnen we je assisteren bij het digitale luik. We zorgen zoals altijd voor de beste dansplaten en ook de liefdevolle sfeer zal niet ontbreken. Onze DJ zal zich kleden in het kleur van de liefde en wij verwachten van jou uiteraard hetzelfde. Ga je voor de “full experience”? Dan is onze VALENTIJNSBOX zeker iets voor jou! De inhoud van de box is nog een verrassing, maar het zal je zeker in de juiste stemming brengen tijdens de fuif (versiering, iets lekkers, een gadget etc.).Je ontvangt de box op voorhand bij je thuis. Zo ben je helemaal klaar als de fuif van start gaat!

Praktische informatie

Voor wie? Alle feestbeesten met een groot hart voor een leuke party.

Wanneer? Dinsdag 8 februari 2022. van 14u tot 16u

Kostprijs?

  • deelname aan de online fuif is gratis
  • Valentijnsbox kost 4 euro per persoon

Meer info en inschrijven

Meer info en inschrijvingen: Vooraf inschrijven via mail is verplicht en kan t.e.m. maandag 31 januari.

Neem hiervoor contact op met Dito Oost-Vlaanderen via 09 333 58 02 of oost-vlaanderen@ditovzw.be. Vergeet zeker niet te vermelden bij je inschrijving of je een Valentijnsbox wenst en voor hoeveel personen we deze mogen vullen.

Word lid!

Wat is jouw voordeel als lid van Dito?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Collage 02
Collage 01