integratievakantie voor kids

Wanneer 31 Jul. 2022 - 6 Aug. 2022
Regio west-vlaanderen

Dankzij de integratievakanties die Dito samen met Joetz organiseren, kunnen kinderen met en zonder een beperking samen op vakantie. Samen beleven ze knotsgekke avonturen en doen ze leuke activiteiten onder begeleiding van de Joetz animatoren. We verblijven in het vakantiecentrum De Barkentijn in Blankenberge.

Is het je eerste integratievakantie? Dan plannen we een huisbezoek in om de specifieke noden van je kind in kaart te brengen.

2
2

Praktisch

Doelgroep: 7 tot en met 15- jarigen met en zonder handicap. Enkel kinderen met een zekere zelfredzaamheid komen voor deze vakantie in aanmerking. Er is enkel groepsbegeleiding voorzien, geen individuele begeleiding.

Basisprijs: €250,00

Sterprijs: €160,00 (Bond Moyson West-Vlaanderen voorziet een korting van €90,00 onder voorwaarden*)

*voorwaarden: Je kind moet lid zijn van Bond Moyson West-Vlaanderen en binnen de huidige gezinssamenstelling minstens 1 partner lid is van Bond Moyson West-Vlaanderen. er moet hierbij voldaan worden aan de voorwaarden inzake bijdrage betaling aanvullende verzekering.

Inbegrepen: heen- en terugreis per autocar, verblijf volpension, gadget, dagelijks 4-uurtje, begeleiding met ervaren en gebrevetteerde monitoren, gevarieerd spelaanbod inclusief aangeboden activiteiten.

Info en inschrijvingen

Enkel telefonisch inschrijven

T 056 23 03 84

Word lid!

Wat is jouw voordeel als lid van Dito?

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven
Collage 02
Collage 01