hulpmiddelenbeurs

Wanneer 10u30 - 15u, 18 Oct. 2023
Regio actueel, Dito wegwijzer, vrijetijdsactiviteiten limburg

Wat mag je verwachten?

Op 18 oktober slaat Dito de handen in mekaar met zorgwinkel Zorg&Meer. Tijdens deze eerste hulpmiddelenbeurs stellen ze graag hun uitgebreide gamma aan jullie voor. Heb je vragen of ben je naar iets specifiek op zoek? Dankzij jarenlange ervaring in de zorgsector kan dit team je de weg wijzen in de zorg- en comfortartikelen die je leven kunnen vergemakkelijken. Je bezoekt de beurs volledig gratis én het is een uitstekende gelegenheid om alle mogelijkheden naast elkaar te zien, te vergelijken en bovendien actief uit te proberen.

Daarnaast zal ook onze eigen Wegwijzer aanwezig zijn met een stand. Heb je een vraag rond budgetten, hulpmiddelen, voordelen of tegemoetkomingen? Zie je de bomen door het bos niet meer? Wegwijzer legt je in mensentaal alle rechten, plichten en procedures uit die horen bij de sector voor personen met een handicap. 

Praktische informatie

Wanneer? Woensdag 18 oktober 2023.

Waar? Limburghal in Genk.

Prijs? Gratis te bezoeken met een inkomticket van Micromix.

Zin in meer?

Na je bezoek aan de hulpmiddelenbeurs kan je terecht op Micromix Late Night. Ambiance verzekerd met Jaap Reesema, Koda, Pauline, Loredana en DJ Pat Krimson.

Meer informatie

Vragen?

word lid!

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Leuke activiteiten en uitstappen
  • Gratis advies en informatie
  • Interessante voordeeltarieven